Home / Fester / Øl-lege / Ølspillet seven-eleven

Ølspillet seven-eleven

Dette spil gælder om at give hinanden slurke. Man skal slå med terningerne og slår man 7, 11 eller to ens må man give en tår væk. Glasset er halvt fyldt fra start.
Ex. Deltager 1 slår. Hvis ikke det giver 7 11 eller to ens er det deltager nr. 2. Han/hun slår og her har vi en 7èr. Den person skal nu give glasset til en af de andre deltagere. Det bliver deltager nr.3. Så snart deltager nr. 3 tager glasset for at bunde så hurtigt så muligt, gælder det for deltager nr. 2 at slå 7, 11 eller to ens, før deltager nr.3 sætter det tomme glas. Hvis deltager nr.2 når at slå 7,11 ell. to ens Skal deltager nr.3 drikke endnu et halvt glas. Hvis deltager nr. 2 ikke når at slå 7, 11 eller to ens. Så går turen videre til deltager nr. 3. Der er dog en lille regel ved dette spil, som jeg håber er til at forstå. reglen er at hvis der bliver slået med terningerne imens der er en der drikker, og slår 7, 11 eller to ens, og alligevel kommer til at tage terningerne igen for at slå. Er det slåeren der skal tage den næste slurk. Sådan går dette herlige spil i ring. Men det er bedst hvis man er 5-6 personer – god fornøjelse

Materialer Man skal bruge en plan overflade fx. et bord.
To terninger og et glas
Og så en masse øl.
Inde/ude Indendøre og udendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Man har fundet særlige mærkelige fænomener ved de tidligere brugere af dette spil. Spillerne begynder at opføre sig mærkeligt. De siger mærkelige ting, og har i øvrigt ingen stedsans overhovedet.
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Anonym, 2002-08-19 16:07:15

Check Also

Øl Trivial Pursuit

Alle personer starter med hver sin brik (man kan eventuelt spille i hold). Hver gang …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *