Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Æbleflæsk med ramsløg

Æbleflæsk med ramsløg

350 g røget flæsk
1 stort bundt ramsløg
3 madæbler
1 spsk. andefedt
1 /2 tsk. sort kværnet peber
1 tsk. urtesalt

Skær flæsket i små tern og skær de rene og skyllede ramsløg i mindre stykker. Svits ramsløg og flæsketern i en gryde med andefedt og når alt er dampet mørt tilsættes æblerne skåret ud i bidder. Damp retten til æblerne er møre og bland alle dele god. Smag til med salt og peber.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 14:03:33

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *