Home / Opskrifter / Bålmad / Bål bakke – på ægte spejdermaner

Bål bakke – på ægte spejdermaner

Til 4 personer
Kan laves over bål eller i ovn

Alle får en foliebakke hver, og fylder selv i alt efter havd de bedst kan lide.

De ønskede ingredienser(se ideer nedenfor) puttes i foliebakken, og overhældes med den kogende boulionvand, låget sættes på, og der pakkes sølvpapir rundt om. Bakken sættes i ovnen, eller i gløderne i bålet i minimum 15 min. Den pakkes ud, og hvis kartoflerne stadig er hårde, skal de have mere.

Spises omkring lejrbålet, i godt selskab

God fornøjelse !

Materialer 1 l. kogende boulionvand
4 små, dybe foliebakker – én til hver person

Ønsket fyld ex.
– kartofler i skiver eller tern
– gulerødder
– løg
– kylligekød
– fisk
– svinekød
– pølser
– krydderurter
– brændenæller
– osv. osv.

Inde/ude Udendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed 25
Skrevet af Malene Strange, 2008-01-17 18:14:56

Check Also

Fremstilling af tandpasta

Det er vigtigt at forstå, hvad det er for ting vi putter i munden, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *