Home / Opskrifter / Dyremad / Bagt/kogt lever

Bagt/kogt lever

En hel svinelever skæres i skiver, der koges i ca 1 time i vand tilsat salt og 5-7 fed hvidløg. Når leverstykkerne er kølet af, skæres de i små stykker (ca. ½-1 cm. X ½-1 cm). Stykkerne deles i to portioner der bages hver for sig i ovnen i ca. 1 time ved ca. 175 grader. Kogevandet sies og levertrevler og hvidløg blendes igennem sien. Dette kogevand er godt til at sætte hundens tørkost i blød i. Da det indeholder hvidløg, er det med til at holde tæger og lopper væk fra din hund.

Være forberedt på, at der lugter af bagt lever i hele huset i flere timer, men hvad gør man ikke for sin elskede hund.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 01:09:00

Check Also

Luksus hundekiks 2

2 ½ kop hvedefuldkornsmel, ½ kop mel, 1 spsk. okse eller kyllingebouillon pulver, 3 spsk. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *