Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Blåbærsyltetøj

Blåbærsyltetøj

1 kg. blåbær
350 g. sukker
Saft fra 1 citron

Blåbærrene rengøres, skylles og blandes med sukkeret samt citronsaften. Hældes derefter over i syltegryden og varmes langsomt op. Bærrene skal småkoge i ca. 15 minutter. Så tages gryden af ilden, og der tilsættes konserveringsmiddel. Hældes derefter straks på rengjorte glas, som omgående tillukkes.
Foretrækker man marmelade, skal man blot tilsætte geleteringsmiddel.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-28 19:50:46

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *