Home / Fester / Øl-lege / Blæresprænger II

Blæresprænger II

Kortene spredes ud på et bord med bagsiden op.
Alle skiftes til at vende et kort af gangen.

Es: Vandfald! Alle begynder at drikke af deres øl, MEN kort-venderens sidemand må ikke stopppe før kort-venderen gør det, og sådan kører den hele vejen rund. Man må altså ikke stoppe med at drikke før en sidemand..går urets retning.

2: 2-bum! kort-venderen starter med at sige 1, den næste siger BUM, 3, Bum o.s.v. Husk: der siges altså bum på alt hvad to går op i, og alt hvad der er 2 i!

3-5: Sorte kort drikker man selv på, og røde må man give ud til én anden person. Man drikker det antal som kortet viser.

6: Kort-venderen starter med at sige et, den næste siger så måske 2-3, hvilket betyder at det hele vender, og det er kort-holderens tur til at sige et nyt tal. Altså hver gang en siger to tal, skiftes der retning. Den der lander på 21 bunder!

7: 7-BUM, som ved 2-BUM

8: Tissekort. Ingen må altså gå på toilet uden at have trukket en 8’er. Kortet må gemmes, men ikke overdrages.

9: Først til tuden! Den der trækker kortet lægger det ved siden af sig, og rører pludselig sin næse, holder hånden der indtil alle har fattet den og sidder med hånden på næsen. Den der kommer sidst må drikke!

10: Spørgsmål. Den der trækker kortet lægger det ved siden af sig. Når han/hun har lyst spørger han/hun en anden deltager om noget (fx. hvad er kl.?) Hvis den anden deltager svarre drikker denne, ellers går det ud over dig selv!

Knægt: Regel. Den der vender kortet må lave en regel ELLER ophæver en ‘gammel’. Der må gerne laves personlige regler. fx. der må ikke nævnes navne. Eller Hans skal drikke hver gang Mogens gør det….kun fantasien sætter grænser! Hvis reglen brydes skal der s’følig drikkes!

Dame: Tema. Den der trækker kortet nævner et tema. fx. øl-mærker, så siger han selv fx. Tuborg, så er det den næstes tur..o.s.v. turen er tabt når man ikke kan flere mærker eller man nævner et der allerede er nævnt…og der drikkes!

Konge: Den der trækker den sidste konge må bunde et antal øl efter aftale fra spillets start.

Materialer Øl, et spil kort
Inde/ude Indendøre og udendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2001-12-30 17:45:45

Check Also

Øl Trivial Pursuit

Alle personer starter med hver sin brik (man kan eventuelt spille i hold). Hver gang …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *