Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Brændenældegryde

Brændenældegryde

500 g. brændenælder
1 kg. kartofler
2 løg
salt og peber efter smag
lidt smør til svitsning

Kartoflerne koges og moses. Løgene hakkes fint og svitses. Brændenælderne skylles grundigt, koges, vandet hældes fra og de hakkes fint. Derefter blandes de med løg og kartoffelmos. Retten smages til med salt og peber og pyntes eventuelt med løgringe.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-21 22:57:32

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *