Home / Fester / Selskabslege / Brudeparrets gaver

Brudeparrets gaver

For at en brudepar rigtig kan nyde at de er blevet gift kan man lave denne lille leg i forbindelse med festen…

Forinden alle gæsterne går tilbords lægger man et nummer under hver tallerken. Nummerne skal hedder fra 1 og til det antal gæster der er samlet, husk ikke at lægge nummer under brudeparrets tallerken.

Når nu fest er godt i gang skal du rejse dig og fortælle at vi har en lille lodtrækning og derefter har du de samme antal nummer i en pose hvor i de trækker numre fra.

Når du råber nummeret op skal den som har nummeret svare. Du skal ialt finde 11 numre svarende til de antal måneder der er på et år, undtagen den måned hvor brudeparret blev gift.

Dem som du nu har udtrukket skal for hver deres måned give en lille gave til brudeparret sådan at de husker Deres bryllup et helt år frem.

Exs. til vores bryllup (22. maj 99)Der startede det med at vi i juni skulle have pølser til grillen, juli is til en varm dag, august en madkurv, september en lagkage (det er min fødselsdagsmåned), oktober, en god bog, november varm cacao og boller, december en juledekoration, januar en slanke middag, februar fastelavnsris, marts en forårsblomst, april påskeæg og maj skulle vi samles med de venner der arrangede dette indslag til en lille fest, de arrangede.

Lav et certifikat hvorpå der står hvad der skal gives og giv en kopi til brudeparret og originalen til ham/hende der vandt lodtrækningen for den pågældende måde.

Det var en rigtig hyggelig ide til vores bryllup for på den måde varede brylluppet lidt længere.

Det er jo også frivilligt for den pågældende gædt om hvor meget man vil gøre ud af det.

Materialer 2 x papirslapper hvor der står tallene fra 1 til det antal gæster der er til festen (lad være med at tælle brudeparret med)

1 pose til brug ved lodtrækningen

2 certifikater pr måned hvor der står hvad gæsten skal give samt hvilken måned.

Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Gitte Nørrevang, 2004-08-26 11:33:38

Check Also

Baljelegen

Tre baljer er stilt op på et bord. I den første balje er der mel …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *