Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Champignonpate med skovsyre

Champignonpate med skovsyre

250 g champignoner
2 løg
3 skiver brød
2 spsk. havregryn
2 æg
2 tsk. frisk basilikum
1 dl hakket vildsyre eller skovsyre
1 spsk. grahamsmel
½ dl fløde
20 g smør

Rens champignonerne. Skær dem i skiver. Drys dem let med salt før de svitses let i smørret. De svitsede champignoner kommes i en skål og blandes med finthakket syre, løg, havregryn, brødsmulder, mel, æg, fløde, og krydderi. Farsen kommes i smurte forme og bages ved 175 °C i ca. 35 minutter. Kan serveres som pålæg eller skiveskåren som hovedret. Pyntes evt. med brøndkarse.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 13:58:23

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *