Home / Opskrifter / Dyremad / Flattens hundekiks

Flattens hundekiks

50 g gær 2 dl kærnemælk 2 dl suppe 150 g leverpostej 500 g rugmel 150 g hvedemel Gær og leverpostej opløses i de lunkne væsker, og de 2 slags mel tilsættes. Dejen æltes godt og hæver til dobbelt størrelse. Trilles til
kugler ( på størrelse med en golfkugle) og trykkes flade på midten så de får facon som kødben. Sættes på en smurt plade og bages i små 2 timer ved 175 grader. Gemmes i dåse. Disse hundekiks er store og rigtig guf.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 01:04:55

Check Also

Luksus hundekiks 2

2 ½ kop hvedefuldkornsmel, ½ kop mel, 1 spsk. okse eller kyllingebouillon pulver, 3 spsk. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *