Home / Opskrifter / Slik og bagværk / Flødekarameller

Flødekarameller

I en stor gryde sammenrøres honning og fløde. Gryden sættes over kogepladen på fuld varme, og når blandingen er godt varm, tilsættes smørret. Massen skal koge op hvorefter citronsaften kommes i. Der må ikke røres i gryden under kogningen. Varm op til massen er 135 grader.
Når karamelmassen er færdig, hældes den op i en smurt bradepande eller lignende. Massen afkøles og skæres i firkanter hvorefter karamellerne er færdige.

Materialer 450 g honning
1/4 liter piskefløde
100 g smør
saft fra 1 citron
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2001-10-14 13:28:39

Check Also

Snobrød med Smarties

Start med at lave en ganske almindelig snobrøds dej. Når dejen er lavet blandet Smarties …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *