Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Friturestegte hyldeblomster

Friturestegte hyldeblomster

Når hylden blomstrer til sankthans, er det tid at lave friturestegte hyldeblomster.
Pluk en masse hyldeskærme med stilk. Skærmene dyppes i beignetdej bestående af mel, æg, mælk og en smule salt og olie og steges i varm olie til de er gyldne. Skærmene drysses så med flormelis og blomsterne indtages uden stilke.
Man kan nemt stege skærmene udendørs på finsk komfur.

Tekst og billeder bragt med tilladelse af Bjørli Lehrmann, Vestre Hus

Materialer Hyldeskærme
Mel
Æg
Mælk
Salt
Olie
Inde/ude Udendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2002-06-05 16:50:22

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *