Home / Opskrifter / Dyremad / Guffer 2

Guffer 2

ca. 500 gram lever, 1½ kop mel, ca. 250 g. havregryn, 3 bouillon terninger (okse eller kylling), 2 piskede æg, 1 kop vand.

Skær leveren i terninger (kan blendes), rør mel, havregryn sammen i en skål, tilsæt bouillon, æg og lever, tilsæt derefter vand til det er grødagtigt (vil være klistret)
Rulles ud på et godt meldrysset bord, til en tykkelse på ca. 2,5 cm. (brug ekstra mel om nødvendigt).
Stykkerne vendes i mel og bages ved 180 grader i ca. 60 min. Afkøles og opbevares i fryseren i max 2 uger.
Velegnet som belønning ved træning.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 01:11:35

Check Also

Luksus hundekiks 2

2 ½ kop hvedefuldkornsmel, ½ kop mel, 1 spsk. okse eller kyllingebouillon pulver, 3 spsk. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *