Home / Opskrifter / Dyremad / Guffer 3

Guffer 3

1 hel lever, salt, hvidløgssalt.

Leveren koges hel i saltvand, når den er gennemkogt tages den op og tørres med køkkenrulle. Den pakkes derefter ind i sølvpapir og bagepapir, drysses godt med hvidløgssalt og bages ved 180 grader, vendes og drysses med hvidløgssalt på den anden side.
Afprøvning af leveren: Den skal kunne skæres i passende stykker uden at smuldre eller være for sprød.
Kan fryses i passende portioner og optøes på køkkenpapir.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 01:11:54

Check Also

Luksus hundekiks 2

2 ½ kop hvedefuldkornsmel, ½ kop mel, 1 spsk. okse eller kyllingebouillon pulver, 3 spsk. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *