Home / Opskrifter / Dyremad / Hundekager

Hundekager

2 æg, pisket luftige
200 g kylling- eller lever-mos (kogt med lidt gulerødder og løg og derefter blendet)
ca. 1 dl suppe (fra kogning af kylling eller lever)
1 tsk. sukker
2 spsk. skummetmælks-pulver
50 g maizena
100 g majsmel
200 g sigtemel

Æggene piskes og resten blandes i til det er en tyk dej der slipper.
Dejen stilles i køleskab i ca. ½ time.
Trilles til pølser som skæres i størrelse efter ønske
– sættes på bagepapir og bages ca. ½-1 time afhængig af størrelse og tykkelse,
de færdige kiks skal være sprøde hele vejen igennem.

Kiksene opbevares i glas med låg.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 01:04:19

Check Also

Luksus hundekiks 2

2 ½ kop hvedefuldkornsmel, ½ kop mel, 1 spsk. okse eller kyllingebouillon pulver, 3 spsk. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *