Hybensuppe

3 dl snittede hyben (evt. syltede hyben)
4 dl appelsinjuice
2 dl æblemos
2 dl vand
2 tsk. kartoffelmel
1 spsk. honning
1 spsk. citronsaft

De frosne findelte hyben sættes over at koge med juice og vand. Når det har småkogt ca. 15 minutter blendes det med æblemos, kartoffelmel udrørt i koldt vand og tilsat i en tynd stråle. Suppen varmes op og smages til med honning og citronsaft. Suppen serveres med en klat creme fraiche. Man kan udelade kartoffelmel og i stedet tilsætte et finrevet surt æble.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 13:55:36

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *