Home / Opskrifter / Desserter / Hybensuppe

Hybensuppe

½ kg., ca. 20-30 modne hyben
1 l. vand
1 spsk. kartoffelmel
Sukker

Hybene flækkes og renses for kløpulver. De rensede hyben skylles og hældes i en gryde sammen med vandet og koges møre – det varer ca. 10 minutter. Derefter presses de gennem en sigte, tilbage i kogevandet. Suppen jævnes med kartoffelmelet. Sukker tilsættes efter behag.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-28 23:06:39

Check Also

Mælkebøttesaft

50-70 mælkebøttehoveder1 l. vand1-2 dl. honningSaft af 1 citron Mælkebøttehovederne knipses af planten uden at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *