Julehygge/Bagning

Nemt at bage
1 pakke frosen butterdej
15 svedsker (stenfri/bløde)
1 Æg
Flormelis
Rul pladen lidt ud. Du får 3 firekanter af en plade.
Brug klejnerullen til at skære fra hjønerne indtil midten.
Læg en svedske i midten og bøj hveranden spids til midten, tryk til, så det holder sammen. Pensles med æg. Bages 220c/ca 7 min, lidt flormelis sigtes på før servering.
De er gode til Julegløgg, kaffe eller the.

Materialer Ovn, dej, svedsker, kagerulle, ( klejnerulle)
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Marja Jørgensen, 2002-12-10 06:35:33

Skriv et svar