Home / Opskrifter / Diverse / Kærnemælksost med skvalderkål

Kærnemælksost med skvalderkål

Kærnemælken sættes over at koge i en tykbundet gryde. Kærnemælken vil da under opvarmning skille ostestoffet fra vallen. Når ostestoffet har samlet sig i små klumper, sies vallen fra og ostestoffet røres i creme fraichen og smages til med knust hvidløg og hakket skvalderkål. Kom osten i en lille skål og pynt med radiser i skiver og et drys paprika.

Opskriften er god at bruge i kombination med fladbrød (tynnbrød) lavet på bål.

Materialer 1 liter kærnemælk
1 dl creme fraiche
1 fed knust hvidløg
1 dl hakket skvalderkål
1 tsk paprika
3 radiser i skiver
Inde/ude Indendøre og udendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2001-07-25 12:52:58

Check Also

Fremstilling af tandpasta

Det er vigtigt at forstå, hvad det er for ting vi putter i munden, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *