Home / Løb / Base-ideer / Kyllingecurling

Kyllingecurling

Her er en konkurrence der er omtrent lige så meningsfuld som videomaskinekast omtalt andetsteds. Uanset dette er det dog ganske sjovt. Alle kender curling, efter vores glimrende curlinglandsholds præstationer ved vinter-OL. Hvorfor ikke gøre dem kunsten efter derhjemme.

Til denne konkurrence skal deltagerne inddeles i hold på 3 deltagere. Hvert hold får udleveret 3 frosne kyllinger og 2 koste. Banen skal være et fast gulv som er egnet til at glide frosne ting henover – linoleum er formentlig bedst egnet. I den ene ende af banen placeres holdene på række. I den anden ende opstilles en målpind (fx en tom flaske) ud for hvert hold.
Fra holdet skal den ene deltager nu kaste den frosne kylling afsted så den glider henover gulvet, mens de to andre deltagere fra holdet polerer gulvet foran kyllingen. Det gælder for holdene om at komme så tæt på målet som muligt, eller eventuelt vælte målpinden helt. Hvis der ikke er plads til flere hold ved siden af hinanden, kan man naturligvis skyde på skift.

Materialer Frosne kyllinger
Koste
Flasker
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 3-100
Alder 10-100
Varighed 10
Skrevet af Jan, 2005-08-16 01:03:26

Check Also

5 minutters poster

Her er en lang række forslag til små hurtige poster på et løb, tidsfordriv til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *