Home / Opskrifter / Dyremad / Lever kager 1

Lever kager 1

½ kop hvede spirer, ca. 500 gram lever (kalve/kvielever er magreste), 1½ kop løse majs, 3 æg, 2-3 fed knuste hvidløg

Ingredienserne blandes i samme rækkefølge som opskriften, røres i ca. 4 min.
Hældes i en smurt bradepande og bages ved 180 grader i ca. 20 min. Skæres i passende stykker mens den er varm, køles af og puttes i bøtter eller fryses.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 01:10:35

Check Also

Luksus hundekiks 2

2 ½ kop hvedefuldkornsmel, ½ kop mel, 1 spsk. okse eller kyllingebouillon pulver, 3 spsk. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *