Home / Opskrifter / Dyremad / Lever kager 2

Lever kager 2

½ kop vand, ca. 500 g. lever, 1 kop løse majs, ½ kop pulvermælk, 1 kop hvedefuldkornsmel, 1 æg, hvidløgspulver efter behag

Lever og vand blendes og hældes i en skål. Bland de andre ingredienser i og rør det godt sammen, hældes i en smurt form, bages ved 180 grader i ca. 30 min. Skæres i passende stykker mens kagen er varm, afkøles og opbevares i fryseren.
Variation: ½ kop peanut butter i stedet for lever og hvidløgspulver.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 01:10:49

Check Also

Luksus hundekiks 2

2 ½ kop hvedefuldkornsmel, ½ kop mel, 1 spsk. okse eller kyllingebouillon pulver, 3 spsk. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *