Home / Løb / Base-ideer / Løbsafslutning

Løbsafslutning

Personen fra post 1 (lederen af skattejagten) står og modtager holdene. Kampråbene høres af posten, og der gives points mellem 1 og 10. Netop som holdet skal til at give deres skib til vurdering, springer Troels Træben frem fra et skjul. (Det virker i øvrigt godt, hvis lederen af skattejagten virker lidt nervøs, spørger, om holdet ikke har mødt Troels Træben og siger, at hun lige synes, at hun så skyggen af ham for lidt siden)
Troels Træben skal være godt gal i skralden over, at han ikke kan finde skatten. Som sagt, er det eneste, der kan formilde Troels Træben, et sørøverskib, så holdet skal straks give ham deres skib – det hjælpes på vej, hvis de ikke selv husker det. Så er Troels Træben straks overbevist om, at de er rigtige sørøvere og be’r holdet om at hjælpe ham med at finde skatten. Han mangler endnu kun at søge i et område, hvor han viser holdet hen, og der skal de så selv lede efter den. Skatten består selvfølgelig af chokoladeguldmønter!
Alle hold får en skat, og det vindende hold får æren af at få en sørøverkaptajnshat lavet i karton eller noget andet fantasifuldt.

Materialer 1 skat pr hold
Inde/ude Udendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2007-06-10 17:22:50

Check Also

Sjippe

Fortæl: “Flovmand er flov over, at han ikke kan finde ud af at sjippe. Kan …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *