Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Mælkebøtte forret

Mælkebøtte forret

4 dl. friske mælkebøtteblade
½ dl. olie
2 spsk. citronsaft
1 håndfuld fuglegræs
3 hårdkogte æg

Kom mælkebøttebladene i en gryde med kogende vand og tag dem op efter 2-3 minutter. Hak bladene groft og fordel dem i et lille fad. Rør dressingen sammen af olie, citronsaft og hakket fuglegræs og fordel det over mælkebøttebladene. Tilsidst hakkes æggene fint og fordeles over retten.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-28 23:14:52

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *