Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Mælkebøtter med flæsk

Mælkebøtter med flæsk

4 l. mælkebøtteblade
1 kg. magert flæsk
2 spsk. ymer eller creme fraiche
1 æg
2 spsk. eddike
1 løg

Mælkebøtterne skylles, og koges i lidt vand ved svag varme.
Vandet hældes fra og gemmes til senere. Flæsket steges i terninger, og fedtet hældes fra.
Ymer, eddike, væden fra mælkebøtterne og ægget røres sammen. Flæsket kommes i saucen, varmes op og smages til med salt og peber.
Hæld mælkebøtterne og de svitsede hakkede løg i og rør forsigtigt.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-28 23:09:29

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *