Mælkebøttesaft

50-70 mælkebøttehoveder
1 l. vand
1-2 dl. honning
Saft af 1 citron

Mælkebøttehovederne knipses af planten uden at noget af stilken kommer med, da det gør saften bitter. Det kogende vand hældes over mælkebøttehovederne, når væden er afkølet sies hovederne fra og sften smages til med honning og citron. Mælkebøttesaften bliver flot mørkegul og kan fortyndes efter behag.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-28 23:16:27

Check Also

Bagte kartofler med urter

Bag kartoflerne i ca. ½ time i ovnen. Der skæres et lille hul/kryds i dem, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *