Home / Opskrifter / Desserter / Mirabelletærte

Mirabelletærte

½ kop margarine
1½ kop sukker
3 kopper mel
1 æg
Mirabeller

Margarine, sukker, mel og æg æltes sammen til en dej. Hvis den smuldrer og ikke vil hænge sammen, tilsættes lidt koldt vand. Dejen rulles ud og lægges på en bageplade eller i en tærteform.
Overfladen dækkes tæt med de skyllede, rensede halve mirabeller, med den buede side opad. Drysses med sukker og bages ca. ½ time ved ca. 225°.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-28 23:08:21

Check Also

Mælkebøttesaft

50-70 mælkebøttehoveder1 l. vand1-2 dl. honningSaft af 1 citron Mælkebøttehovederne knipses af planten uden at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *