Nøddebøf

60 g. smør
60 g. mel
½ l. krydret bouillon
90 g. rasp
60 g. fint revne hasselnøddekerner

Smørret smeltes i en gryde og melet tilsættes under omrøring. Derpå hældes bouillonen ved. Det hele koges under omrøring i ca. 10 minutter over svagt blus. Derpå iblandes rasp og nøddekerner. Efter afkøling kan ”bøfferne” formes. De dyppes i æg samt rasp og steges på panden, indtil de får en tiltalende gylden skorpe.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-28 23:11:58

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *