Home / Opskrifter / Øl- vin og spiritus / Pærebrændevin

Pærebrændevin

750 gram pærer
1 flaske vodka, rom, eller cognac
2 dl sukker
2 tsk. kanel, muskatnød
2 koriander

Skær pærerne i mindre stykker og bland med de andre ingredienser. Tilsæt sukker til sidst. Rør godt rundt og lad det stå i 3 uger. Filtrer snapsen. Smag nu på snapsen og tilsæt evt. mere fugt eller sukker efter smag. Lad det stå yderligere 3-4 uger, filtrer igen. Snapsen er nu klar til servering.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-21 14:25:01

Check Also

Valnøddesnaps

1 flaske Brøndum snaps 5 – 6 store valnødder (grønne valnødder) Valnødderne skæres ud i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *