Home / Opskrifter / Bålmad / Polargryde

Polargryde

INGREDIENSER

3 Løg
2 Fed hvidløg
50 gr. stegemargarine
500 gr. hakket oksekød
5 dl ris
3 bouillonterninger
1 l vand. Det får du nede
ved bålpladsen
2 dåser løse majs
200 gr. ærter
3 dåser flåede tomater
salt og peber, kan
hentes hos en leder på pladsen.

FREMGANGSMÅDE

Pil løg og hvidløg og hak dem fint
Kom margarinen i gryden og smelt det.
Kom løgene i og svits dem til de er gyldne
Herefter kommes kødet i, og der røres i gryden
til kødet har delt sig
Så kommes vandet i og først herefter tilsættes ris,
bouillionterningerne, krydderier og de flåede tomater.
Rør jævnlig i gryden, og lad det
hele småsnurre i 20 – 30 minutter.
Tilsæt nu majs og ærter.
Kog videre i 10 – 15 minutter.
I kan selv smage retten til med salt
og peber.

Med Venlig Hilsen
Iminjak.

Materialer Ingen
Inde/ude Udendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Mængden af mad, passer som regel til en patrulje på 5 – 6 pers.
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af ole lindhardt jensen, 2003-01-25 09:24:48

Check Also

Mad i umo

En umo, eller en polynesisk jordovn som den også kaldes, er en glimrende måde at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *