Røllike boller

5 dl. vand
100 g. smør
1 tsk. salt
2 spsk. hakket røllike eller syre
300 g. mel
6 æg

Sæt en gryde over med vand og salt. Når vandet koger smeltes smørret deri. Gryden tages af og mel samt røllike tilsættes. Gryden sættes over igen og massen røres godt sammen under omrøring (svag varme). Gryden tages af, og æggene tilsættes et af gangen under omrøring. Bollerne formes med en teske og kommes direkte i gryden i spilkogende vand. Lav først en prøvebolle og tilsæt evt. et æg mere. Når en bolle stiger op til overfladen, er den færdigkogt.
Bollerne serveres f.eks. i en brændenældesuppe.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-28 23:16:00

Check Also

Bagte kartofler med urter

Bag kartoflerne i ca. ½ time i ovnen. Der skæres et lille hul/kryds i dem, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *