Home / Opskrifter / Bålmad / Tynnbrød

Tynnbrød

Tynnbrød er små, flade brød der “bages” i olie på en pande.

Ingredienserne blandes sammen i en skål. Portionen deles i 15 stykker, og hvert stykke rulles eller trykkes ud i en tynd skive. De enkelte brød steges i lidt olie i en pande på bålet.

Tynnbrød smager godt sammen med fx hjemmelavet kærnemælksost.

Materialer 7½ dl hvedemel blandet med grahamsmel (gerne halvt af hver)
2 tsk bagepulver
4 spsk farin
1 tsk salt
3 dl A38 eller tykmælk – andre surmælksprodukter kan bruges
Inde/ude Udendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2001-07-25 12:55:45

Check Also

Mad i umo

En umo, eller en polynesisk jordovn som den også kaldes, er en glimrende måde at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *