Home / Opskrifter / Bålmad / Kinagryde

Kinagryde

Løgene pilles og skæres i terninger. Løgene og karry brunes i margarinen i en gryde. Kødet tilsættes og brunes ligeså. Vand og salt hældes i gryden, og hele herligheden sættes til at koge under låg i cirka ½ time.
Klip bønnespirerne i mindre stykker og skær æblet i tern, og tilsæt begge dele cirka 5 minutter før retten er færdig.
Serveres med ris.

Materialer Til 4 personer:
2 løg
20 g margarine
2 tsk karry
400 g kød i tern
1 tsk salt
2 dl vand
1 l bønnespirer (ca 200 g)
1 stort madæble
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2001-07-25 13:03:26

Check Also

Mad i umo

En umo, eller en polynesisk jordovn som den også kaldes, er en glimrende måde at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *