Home / Opskrifter / Bålmad / Ørreder i avispapir

Ørreder i avispapir

Fisken renses godt og fyldes med hakkede løg, dild og persille. Drysses med salt og peber.

Fisken pakkes ind i et lag madpapir, der er smurt i margarine og dernæst i gennemblødte avissider.
Pakken lægges i et godt glødebål og steges ca. 10 min på hver side. Pas på at aviserne ikke brænder.
Når aviserne er tørre er fisken færdig.

Opskriften kan bruges til andre fisk end ørreder.

Server eventuelt med kogte kartofler og hollandaise sovs.

Materialer Ørreder
Avispapir
Madpapir
Margarine
Løg
Dild
Persille
Salt
Peber
Kartofler
Inde/ude Udendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2001-07-25 14:17:29

Check Also

Mad i umo

En umo, eller en polynesisk jordovn som den også kaldes, er en glimrende måde at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *