Home / Opskrifter / Bålmad / Spaghetti med kødsovs

Spaghetti med kødsovs

Ja, traditionel er den, men stadigvæk en ganske udmærket nem ret til bål.

Løgene pilles og hakkes og brunes i margarine sammen med kødet. Sørg for at kødet bliver brunet ordentligt, så det er findelt.
Tilsæt tomatpure, salt og peber samt 7½ dl vand. Læg låg på gryden og kog sovsen i cirka 15 minutter.

Cirka 2 liter vand bringes i kog i en anden gryder. Når det koger kommes spaghettien i. Efterhånden som det bliver blødt, kan det drejes rundt, så det hele kommer under vand.
Koes i 10 minutter uden låg og drypper af i en sigte.

Materialer Til 10 personer:
1 kg hakket oksekød
50 g margarine
1 dl tomatpure
salt
peber
1 kg spaghetti
vand
Inde/ude Indendøre og udendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2001-07-25 16:09:55

Check Also

Mad i umo

En umo, eller en polynesisk jordovn som den også kaldes, er en glimrende måde at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *