Home / Opskrifter / Slik og bagværk / Chokoladekarameller

Chokoladekarameller

I en gryde sammenrøres honning, fløde og kakao. Blandingen bringes i kog under kraftig varme og omrøring indtil temperaturen når 130 grader hvorefter gryden tages af varmen.
Smør og stødt vanilje tilsættes, og massen piskes indtil den er sej og jævn. Hæld karamelmassen i en smurt bradepande eller lignende. Når den er blevet lidt køligere og sej, skæres den i terninger. Karamellerne afkøles og er klar til brug.

Materialer 900 g honning
1/4 liter piskefløde
50 g kakao
150 g smør
1 stang vanilie
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2001-10-14 13:33:22

Check Also

Snobrød med Smarties

Start med at lave en ganske almindelig snobrøds dej. Når dejen er lavet blandet Smarties …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *