Home / Opskrifter / Desserter / Vingummi-bamserand

Vingummi-bamserand

Man tager:
2 pk. husblas
1 l. æblejuice
1 stor ps. vingummibamser

Læg husblassen i blød, samtidig med at du varmer æblejuicen i en gryde. Når den er blødt op (ca. 5 min.), smides den ned i æblejuicen. Når husblassen er smeltet, hældes blandingen i en gammeldags kødrandsform el. lign. Stil det koldt (køleskab).
Hold godt øje med blandingen, for når den begynder at stivne, skal vingummibamserne i. Kommer de for tidligt i, svulmer de nemlig op, og kommer de for sent i, kommer de slet ikke i, men ovenpå, idet blandingen er blevet stiv.
Serveres helst med svensk blåbærsuppa fra en karton, men man kan til nød bruge fx varm kirsebærsovs som den man vanligvis bruger til risalamande.

Velbekomme

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Steen Lassen, 2002-03-10 18:40:30

Check Also

Syltede hyben

1 kg. modne hyben 500 g. sukker ½ dl. eddike 2½ dl. vand Kanelbark De …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *