Home / Opskrifter / Bålmad / Amagergryde

Amagergryde

Smager godt og mætter til billige penge :

1. Skræl kartofler og gulerødder.
Skær dem i skiver.
2. Brun kødet i en stor gryde -smag til med salt og peber.
Kom kartofler- og gulerod-skiverne i.
3. Tilsæt vand og krydderier og lad det hele småkoge i ca
45 min.
4. Pluk blomkålene i små buketter. Kom disse i gryden.
5. Kom ærter i gryden.
6. Pynt med persille før servering.
Servere gerne rugbrød til.
Ingredienser pr. person:
100-120 g svinekød
130 g kartofler
1 stk gulerod
50 g ærter
50 g blomkål
0,5 dl vand
Salt og peber
Persille

Materialer Ingen
Inde/ude Udendøre
Sted Bålplads
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Peter Selnø, 2002-04-30 13:10:28

Check Also

Mad i umo

En umo, eller en polynesisk jordovn som den også kaldes, er en glimrende måde at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *