Musekager

Opskriften på musekagerne er en god, gammel, nem “pund til pund” opskrift:

Bland 500 g smør med 500 g sukker og 1 æg – og tilsæt så 500 g hvedemel og 500 g kartoffelmel. Delen æltes sammen og rulles til en flad pølse, som skæres ud i halvmåneformede skiver. Disse bages i 10 minutter ved 200 grader.

De afkølede kager dekoreres med glasur lavet af flormelis og æggehvide. Til øjne bruges sukkerkugler, og halen er et stykke slik-“snørebånd” påsat med glasur.

Tekst og billede bragt med tilladelse af Bjørli Lehrmann, Vestre Hus

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2002-06-16 11:07:21

Check Also

Snobrød med Smarties

Start med at lave en ganske almindelig snobrøds dej. Når dejen er lavet blandet Smarties …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *