Home / Opskrifter / Bålmad / Boller i karry

Boller i karry

Fars, æg, mælk, revet løg, salt, peber og mel røres godt sammen.

Den sammenrørte fars formes med ske som små boller og koges i letsaltet vand i ca. 10 minutter.

Bollerne står herefter i fonden og trækker i yderligere 10 minutter.

Sovs:
Margarine smeltes i en gryde og karry og mel tilsættes.

Derefter tilsættes fond fra kødbollerne lidt ad gangen til sovsen har den ønskede tykkelse.

De kogte boller hældes i sovsen.

Serveres med kogte ris.

Materialer Til 6 personer:

600 g. ris
750 g. flæskefars
1 æg
1 løg
1 dl. mælk
2 spsk. mel
salt
peber

100 g. margarine
2 spsk. karry
3 spsk. mel
fond fra købollerne

Inde/ude Udendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2004-01-28 10:19:54

Check Also

Mad i umo

En umo, eller en polynesisk jordovn som den også kaldes, er en glimrende måde at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *