Kløverbrød

Pluk kløverblade uden stilk. Hak bladene fint, gerne i blender. Kog de hakkede blade med lidt mælk og jævn blandingen til en tyk stuvning. Smag til med salt.

Kom stuvningen på ristet brød og drys hakkede løg og hakket æg over.

Denne ret smager ligesom en nyslået græsplæne lugter. Den bør ikke lades uprøvet.

Ingredienser:
Rødkløverblade
mælk
salt
meljævning
hakket løg
hakket hårdkogt æg
ristet brød

Tekst og billede bragt med tilladelse af Bjørli Lehrmann, Vestre Hus

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre og udendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2004-08-02 22:29:37

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *