Home / Opskrifter / Dyremad / Lever godbidder

Lever godbidder

Køb en pose rugmel, og følger opskriften på posen bortset fra et par små detaljer.For det første blendes den kogte lever og væske der skal bruge, rul det ud i en 5-10 mm tyk plade, (afhængig af hundestørrelse) skære den i terninger med det samme, eller også hele pladen, som skæres ud efter den er bagt. Det første giver hårde godbidder, mens man får bløde godbidder, hvis man bager hele pladen.De lugter og fedter ikke og er billige.
Bages 30-45 min og opbevares i portionsposer i fryseren.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 01:06:55

Check Also

Luksus hundekiks 2

2 ½ kop hvedefuldkornsmel, ½ kop mel, 1 spsk. okse eller kyllingebouillon pulver, 3 spsk. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *