Home / Opskrifter / Varme drikke / Cafe mexicano

Cafe mexicano

75 gram mørk kogechokolade
1 hel nellike
4 dl. vand
1/2 liter ekstra stærk kaffe (dobbelt mål)
1/2 tsk. kanel
1 dl sukker

Chokolade og nellike kommes i en kasserolle. Vandet hældes ved. varmes op under omrøring; til chokoladen er smeltet.
Kaffe, sukker og kanel hældes ved. Opvarmes under omrøring. Serveres herefter i små kopper.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 11:25:14

Check Also

Tyrkisk mokka

Tyrkisk mokka er berømt over hele verden. Man drikker den som regel kun efter måltiderne. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *