Gløgg 2

1/2 flaske Brændevin
1 1/2 flaske Rødvin
100 gram Rosiner
100 gram Mandler
8 kardemommefrø
10 hele Nelliker
2 stk. Kanelbark
1 pomeransskal
Lidt Ingefær (hel)
1/2 pund Sukker
1 dl rom

Kom rosinerne i en skål og hæld rommen over – lad det trække en dags tid.
Hæld alle ingredienser i en gryde og varm op (må ikke koge).

Læg eventuelt kardemomme, nelliker, kanel, ingefær og pomeransskal i en lille gaze pose – så er det nemt at fjerne når gløggen skal serveres.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 11:33:19

Check Also

Tyrkisk mokka

Tyrkisk mokka er berømt over hele verden. Man drikker den som regel kun efter måltiderne. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *