Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Pizza med skvalderkål

Pizza med skvalderkål

75 g hvedemel
15 g gær
4 spsk. vand eller urtete
2 spsk. olie
1 håndfuld hakket skvalderkål
3 tomater
1 dl reven ost
1 peberfrugt
1 dl champignons i skiver
1 tsk. oregano

Rør mel, salt, gær og væde sammen og form dejen til en kugle der rulles tyndt ud på et melet bord. Rul dejen om kagerullen og rul den dernæst ud på bagepladen. Finthakket skvalderkål, tomater i skiver, revet ost og peberfrugt og champignons i skiver fordeles over dejen og der drysses med oregano. Pizzaen sættes i en varm ovn ved 200 °C, og bager til den er lysebrun og sprød i kanten ca. 35 min. Dejen kan også rulles ud og skæres i firkanter der puttes fyld på og dejen pakkes omkring fyldet og bages.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 13:53:46

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *