Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Urteost med springkarse

Urteost med springkarse

1 liter kærnemælk
1 bæger creme fraiche
1 fintreven æble.

Kærnemælk og creme fraiche sættes over ilden i en tykbundet gryde og opvarmes til valle og ostestof skiller. Gryden tages dernæst af varmen og det hele hældes igennem et klæde eller en finmasket sigte. Det afdryppede ostestof irøres et fintreven æble og 2 spsk. friskhakket springkarse. Osten formes til en kugle der evt. drysses med lidt urtesalt og pyntes med duske af frisk springkarse.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 13:58:56

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *