Grøntsagspostej

5 store løg
½ selleri
2 syrlige æbler
½ dl grahamsmel
2-3 æg
salt og peber
1 tsk. karry
2 fed hvidløg eller 2 knuste hoveder af vilde løg
1 dl hakket katost eller lancetvejbred, røllike eller andet vildt
1 dl mælk

Snit løgene i tynde skiver og svits dem sammen med revet selleri i plantemargarine. Rør mel og revet æble i. Tilsæt æg, knuste hvidløg, hakkede vilde planter og krydderier. Tilslut tilsættes mælken. Farsen skal nu være som en lind grød. Den kommes på små smurte forme, drysset med mel og bages ved 200 grader i ca. 45 minutter. Postejen kan, hvis man ønsker det, tilsættes ristede champignons eller kød efter eget valg.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 14:00:41

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *