Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Kartoffelpanderkager med vilde urter

Kartoffelpanderkager med vilde urter

300 g kartofler
2 spsk. olie
1 tsk. urtesalt
1 dl fínthakkede blade af vejbred

Rens kartoflerne og riv dem groft. Pres væden af de revne kartofler. Kom olie på en hed pande og bland de revne kartofler godt med de finthakkede blade af vejbred. Bred massen ud på en gloende varm pande og drys med urtesalt. Steg pandekagen til den er gylden og vend den. Steg på den anden side i ca. 5 min. Server med friskhakkede urter og et dip creme fraiche.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 14:07:36

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *