Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Kandisering af rosenblade

Kandisering af rosenblade

Pisk en æggehvide let og lad den være i en dyb tallerken. Brug æggehviden som lim og dyp rosenblade i æggehvide og dernæst i sukker. Tør bladene på bagerist. Pynt kager og desserter med de kandiserede blomster. Blade af pebermynte, citronmelisse, stedmoderblomst, aurikler mm kan også bruges.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-20 14:08:36

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *