Home / Opskrifter / Øl- vin og spiritus / Bitter aperitif

Bitter aperitif

1 flaske neutral snaps
hindbær
solbær
en kvist malurt
flormelis

En 1 liters beholder (fx. en juicekarton) fyldes 2/3 op med let knuste hindbær, derefter fyldes den op med let knuste solbær. Snapsen hældes over frugterne. Skal nu stå og trække en måned.

Derefter tilsættes en kvist malurt og ca. 2 – 3 spsk. flormelis. Skal nu stå og trække videre i ca. 2 – 3 måneder. Frugterne sies herefter fra – og aperitiffen er nu klar til brug. Der kan eventuelt tilsættes mere sukker.

Drikkes med isterninger som aperitif eller med is og danskvand som long drink.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-21 14:21:56

Check Also

Valnøddesnaps

1 flaske Brøndum snaps 5 – 6 store valnødder (grønne valnødder) Valnødderne skæres ud i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *